Dag 21: Los Angeles

Belevenissen

Vandaag hebben we verder Hollywood en Beverly Hills ontdekt, omdat we een 48 uren pas voor de Hop on hop off bussen gekocht hadden. We hebben nog wat toeristische trekpleisters bezocht, waaronder RockWalk, Walk of Fame, Madame Tussauds, Chinese Theatre,..

Op de levensechte wassen beelden van Madame Tussauds na, hebben we geen celebrities gezien.. Hoewel.. Op Hollywood Blvd bevindt zich de opnamestudio van 'Jimmy Kimmel Live'. Hier hadden we al opgevangen dat Donald Trump vandaag in de show zou langskomen. Dit was ook te zien aan de grote aanwezigheid van politie in de buurt van de studio.

Op weg naar het hotel worden we op een bepaald moment door een politiemassa op moto's tegengehouden en moeten héél wat auto's komende van de tegenovergestelde richting door het rood rijden om files te voorkomen.. Na een tijdje komen er enkele dikke, zwarte, geblindeerde auto's doorrijden geflankeerd door nog meer politiegeweld. Daar kwam en ging onze enige celebrity vanop een meter of 5-6 en dan is het nog Donald Trump.. :-(

Verblijfplaats
Venice on the Beach
Foto
Beverly Hills
Rock walk
Walk of fame
Walk of fame
Hollywood
Walk of fame
Madame Tussauds
Madame Tussauds
Madame Tussauds
Los Angeles
Donald Trump
Beverly Hills