Dag 10: Miami

Wat gedaan vandaag?

Ocean Drive: als je wilt gezien worden, is dit de plek!

Na het online zetten van de blog gisteren zijn we nog naar Ocean Drive vertrokken, de uitgaansbuurt bij uitstek in Miami (Beach). Als je wilt gezien worden, is dit de plek! Johnny's in gepimpte auto's, iedereen opgetut en een drukte van jewelste. Maar de art deco hotels op deze Ocean Drive zijn wel ontzettend mooi verlicht 's avonds.

Vandaag zijn we naar de Lincoln Mall getrokken, een soort van winkelstraat hier in de buurt waar alle grote winkels te vinden zijn. Tegen 12h hadden we al een mooie 7km in de benen. Omdat we gisteren na 19h naar ons rooftop zwembad waren getrokken en dit al gesloten was, hebben we het na de lunch nog eens geprobeerd en een paar uurtjes heerlijk geplonst en genikst. Het is zondag voor iedereen!

's Avonds zijn we naar de jachthaven gegaan, waar we een ticket kochten voor de "Thriller Miami". De Thriller is een speedboat die snelheden tot 50-55 mijl/uur haalden, oftewel net geen 90 km. Deze vaarde langs de haven van Miami, de verschillende eilanden, het strand van South Beach en de huizen van de rijken. We zagen o.a. de villa's/paleizen/kastelen/hoe je ze ook wilt omschrijven van David Beckham, Madonna, Sylvester Stallone, Will Smith, Ricky Martin, Gloria Esteban, .. Er is zelfs één eiland bij waar de appartementen niet goedkoper zijn dan 5 miljoen en waar je enkel op het eiland kunt geraken met de helicopter. Geen weg of brug er naar toe. Tja, niet voor ons weggelegd.. Benieuwd wat we morgen weer gaan tegenkomen!


 

Verblijfplaats
Dream South Miami