Dag 11: Miami

Wat gedaan vandaag?

We brengen een bezoek aan Wynwood Walls, een permanente outdoor exhibition van internationale graffitiartiesten

Vandaag zijn we eerst naar Downtown Miami getrokken, waar we met de Metromover doorheen dit zakelijk centrum trokken. De Metromover is een gratis monorail systeem dat je langs allerlei plaatsen in Downtown Miami brengt, gratis! Door in een monorail te zitten, hang je enkele meters boven de grond en dat geeft een leuke kijk op de stad. Helaas was het geen plaats om goede foto's te trekken .. :)

Zoals in elke stad die we nu en op voorbije trips bezocht hebben, brengen we een bezoekje aan het Hard Rock Café en vergapen we ons aan de mooie gitaren en andere attributen van de sterren. Nadien gaan we naar het stadsgedeelte Wynwood, een opkomende buurt bekend voor zijn kunstgallerijen, graffitekunst en lekker eten. We brengen een bezoek aan Wynwood Walls, een permanente outdoor exhibition van internationale graffitiartiesten. Er zijn ook mooie werken te koop, maar met prijzen tussen $5.000 en de $35.000 zal het niet voor vandaag zijn. :)

De warmte wordt ons wat te veel en voor de rest van de dag kuieren we wat rond en drinken we wat lekkere cocktails. Vakantie loopt bijna ten einde, dus nog eventjes genieten!


 

Verblijfplaats
Dream South Miami